”Hvilken iPhone skal jeg købe?” Dette spørgsmål er måske et af de oftest stillede, når man snakker om at købe en ny telefon. Apple har i den grad sat sig tungt på det mobile smartphone marked, og det betyder, at mange foretrækker en iPhone frem for f.eks. en Android telefon. Dette efterlader dog en del i et stort dilemma, da de ikke kan bestemme sig for, hvilken af de mange iPhones de skal købe. Dette dilemma vil vi gerne hjælpe dig ud af, hvorfor vi har lavet denne detaljerede oversigt over, hvilken målgruppe de forskellige iPhone typer bedst relaterer sig til!

Den spritnye iPhone 7

Hvilken iPhone skal jeg vælge

En af de mest hypede smartphones på markedet er til hver en tid den nyeste version af Apples iPhone, og i den henseende har iPhone 7 ikke været meget anderledes. iPhone 7 har med det samme boret sig ind som en bestseller, og det er da heller ikke ufortjent på nogen som helst måde! Den kommer med de bedste specifikationer, som en Apple telefon nogensinde har set, og den er imponerende hurtig i forhold til tidligere modeller. Med andre ord er iPhone 7 det ypperste Apple på nuværende tidspunkt kan præstere, og dét er i sig selv et godt argument for, at netop iPhone 7 skal være din næste telefon!

Hvorfor iPhone 7 i stedet for f.eks. iPhone 6S?

Når man stiller spørgsmålet: ”Hvilken iPhone skal jeg købe?”, så vil manges reaktion naturligt nok være, at du bare skal købe den nyeste, fordi det er den bedste. Dette er i sig selv heller ikke forkert, da du får de bedste specifikationer og den flotteste skærm, hvis du vælger Apples nyeste skud på stammen. Men om den nyeste iPhone passer lige præcis til dig, det er en vurdering, som er værd at kigge nærmere på. Her er det relevant at se på, om du måske sagtens ville kunne klare dig med den lidt ældre iPhone 6S, der alt andet end lige er billigere at anskaffe sig. Og det er da netop også hovedargumentet mod at købe en iPhone 7: Prisen.

Når det så er sagt, så får du bare meget mere telefon med en iPhone 7 i hånden. Du får den forbedrede processor, den forbedrede grafik og markant flottere skærm. Du får dual-kameraet bag på telefonen, der forbedrer dine billeder markant, og herudover får du det helt velkendte styresystem, der bare spiller rigtig godt. Designet er herudover også lidt anderledes, da antennekablerne bag på telefonen er flottere udført end tidligere. Hvad du dog ikke får, og som mange har brokket sig vildt over, er et 3mm headphone stik til at koble dit eget headset til telefonen. Dette kan nu kun gøres via bluetooth, og det er helt sikkert værd at overveje, inden du slår til!

Alt i alt er iPhone 7 den ultimative smartphone, og den henvender sig derfor til dig, der gerne vil have det nyeste og bedste, som markedet kan tilbyde og er ligeglad med, om du så betaler lidt ekstra for det. Den bedste telefonoplevelse til en relativ høj pris!

Den langt fra out datede iPhone 6S

Hvilken iPhone skal jeg købe

”Hvilken iPhone skal jeg købe, hvis jeg nu ikke lige har pengene til den spritnye iPhone 7, men stadigvæk gerne vil have god hastighed og en krystalklar skærm?” Svaret på dette spørgsmål ligger lige til højrebenet med iPhone 6S

iPhone 6S er den 1 år gamle forfader til iPhone 7, men på trods af et års udvikling er det stadigvæk en fantastisk telefon, der sagtens kan måle sig med de fleste i både ydelse og design. Med en iPhone 6S får du en hurtigere processer end iPhone 6, og du får i det hele taget en meget mere konkurrencedygtig telefon, der fuldt ud lever op til de behov, som langt de fleste mennesker har til deres telefon. Herudover kommer denne pakke nu til en noget lavere pris end iPhone 7, da det ikke længere på papiret er Apples flagskib.

Hvorfor passer iPhone 6S til lige præcis dig?

iPhone 6S er langt det bedste valg for de fleste, der ikke nødvendigvis har behov for at have det sidste nye, men som bare har brug for en smuk og brugbar telefon, der ikke koster det hvide ud af øjnene. Du får en stor skærm mellem 4,7 - 5,5 tommer alt afhængig af, om du vælger Plus-modellen eller ej, og du får et kamera, der fuldt ud lever op til de flestes forventninger til et mobilkamera. Herudover får du også et 3mm headphone-stik, der, som du sikkert er blevet tudet ørerne fulde af, ikke findes på den nyeste iPhone 7. Du skal altså ikke ud og investere i et nyt headset, der passer til din nye telefon!

I forhold til iPhone 7 er der altså nogle funktioner, som du siger farvel til, men med den tilsvarende lavere pris, så er iPhone 6S det klart mest oplagte valg til langt de fleste, der ikke behøver det nyeste af det nye!

Den kompakte iPhone SE

Den sidste iPhone, som vi gerne vil forsøge at sammenligne med de andre for dig her, er iPhone SE. iPhone SE blev udgivet midt mellem iPhone 6S og iPhone 7, som en reaktion på, at mange ønskede at Apple vendte tilbage til deres oprindelige størrelsesform, som var kendt fra bl.a. iPhone 4S, der var en utrolig populær telefon. Med andre ord vendte Apple med iPhone SE tilbage til deres rødder, hvorfor den er udstyret med en beskeden 4 tommers skærm, der dog langt fra skuffer på billedfronten. Herudover er iPhone SE i stor stil meget ens med iPhone 6S, når man ser på specifikationer og andre funktioner, og der er ingen tvivl om, at Apple har ret, når de proklamerer, at iPhone SE er ”den hurtigste 4” smartphone nogensinde”!

Hvilken iPhone skal jeg vælge: iPhone SE eller iPhone 6S?

Alt i alt kan man sige, at de to største forskelle på henholdsvis iPhone SE og iPhone 6S er skærmens størrelse og telefonens pris!

Med en iPhone 6S er du garanteret en iPhone, der som minimum har en skærm på 4,7 flotte tommer, mens du af iPhone SE kan forvente en mindre skærm på 4 tommer, der har samme størrelse, som iPhone 4S havde. Dette betyder ikke, at skærmen er mindre smuk at kigge på: Det er kun størrelsen og det samlede telefonareal, der er mindre. Dette gør selvsagt, at iPhone SE er det klart oplagte valg, hvis du leder efter en telefon, der let kan være i din lomme, men hvor der ikke er gået på kompromis med telefonens indre funktionalitet! Omvendt kan man sige, at hvis du generelt læser meget på din telefon eller f.eks. ser meget Netflix eller YouTube på din telefon, så vil det måske være en god ide at købe en iPhone 6S, da du så vil have stor glæde af en større skærm.

Den anden faktor, der adskiller de to telefoner, er prisen. Generelt, hvis man kigger over en bred kam, er iPhone SE ca. 1000 kroner billigere end en iPhone 6S, hvilket selvfølgelig taler for, at der er en noget bredere målgruppe for en iPhone SE end en iPhone 6S. Med andre ord vil iPhone SE være en god begyndertelefon for de fleste, da den ikke er hovedrystende dyr og kan betjenes af alle størrelser af hænder. Du får en billigere telefon med samme specifikationer som den dyrere version, men med en mindre skærm. Så simpelt kan det i virkeligheden stilles op!

Så, hvilken iPhone skal jeg købe når alt er taget i betragtning?

Når alt er taget i betragtning kan man egentlig stille målgrupperne og valget af den specifikke telefon op på denne måde:

iPhone 7

er for dig, der kun vil have det nyeste og bedste udstyr i dine hænder! Du får en telefon, der måske aldrig nogensinde er set bedre, og du får en hurtighed, der er helt utrolig. Herudover får du et dual-kamera, der tager fantastiske billeder, og du får æren af at kunne kalde dig iPhone 7 ejer! Dette kommer dog med en højere pris til følge, der udelukker mange mennesker fra at købe dette vidunder.

iPhone 6S

er på mange måder den bløde mellemvare! Du får en tidssvarende og hurtig telefon, der har en fantastisk flot skærm, men som måske ikke helt performer på niveau med iPhone 7. Til gengæld er iPhone 6S markant billigere, og hvis man tager alle tingene i betragtning, så er målgruppen for denne telefon måske den største, når man ser på kvalitet, ydelse og samlet pris.

iPhone SE

er for dig, der synes telefoner er blevet alt for store og kluntede! Du får en telefon med en 4 tommers skærm, der dog langtfra vil skuffe dig i nogen henseende. Herudover får du de samme specifikationer som på iPhone 6S til en pris, der ligger ca. 1000 kroner under dennes. Alt i alt en god allround telefon, som måske specifikt henvender sig til brugeren på et stramt budget eller dem, der leder efter en god, men ikke alt for dyr, begyndertelefon!

Vi håber, at du, med denne sammenligning mellem de tre forskellige iPhones, er blevet i stand til at svare på spørgsmålet: ”Hvilken iPhone skal jeg købe?”, og at du kommer til at nyde din nye telefon, uanset hvilken model du ender med at vælge!