Find den billigste iPhone 6 16GB på afbetaling

[table id=2 /]

 

Køb iPhone 6 på afbetaling

Vi har oprettet iPhone-afbetaling efter, at vi selv har været trætte af at skulle tjekke alle de forskellige udbydere og huske deres priser for at finde den billigste pris på en iPhone 6.

Du kan nemt og enkelt bruge vores pris sammenligner til at finde din nye iPhone 6 på afbetaling. Prisen på en iPhone 6 afhænger af hvor du køber den. Vores pris liste bliver opdateret hver uge og er med til at sikre at du får adgang til den bedste pris på en iPhone 6 på afbetaling.

 

 

Det ikke koster ekstra at købe en iPhone 6 på afbetaling, hvis du køber et abonnement oveni.

Mange forbinder det at købe en mobil på afbetaling med folk på, der ender i Luksusfælden, men det er faktisk ikke tilfældet. At købe en iPhone 6 på afbetaling er ikke en dum idé, hvis du ikke har råd til at købe den kontant, men har over flere afdrag, og hvis du samtidig havde tænkt dig at købe et abonnement til din nye iPhone 6. Hvis du vælger at købe fra en teleudbyder som Telia, Oister eller Telenor, slipper du helt for at betale renter, hvis bare du køber et abonnement oveni. Hvorimod hvis du vælger at købe en iPhone 6 på afbetaling hos L’easy, skal du betale renter, men her slipper du for at skulle bruge penge på et abonnement.

 

 

Det billigste abonnement er ikke altid det bedste

Hvis du tænker, at det billigste abonnement er det bedste, så er det ikke altid rigtigt. Telia er måske en af de dyre teleudbydere, men hvis du vælger at købe en iPhone 6 på afbetaling på deres side, får du meget mere end, hvis du købte hos Oister. Det afhænger helt af dit behov. Hvis du vælger at købe din iPhone 6 på afbetaling hos Telia, får du en valgfrit, gratis service, så det kan faktisk godt betale sig at give lidt mere. Hos Telia kan du vælge mellem at få HBO i 6 måneder (en stor, amerikansk streaming side ligesom Netflix), Telia tv i 6 måneder, så du kan se 15 kanaler gratis eller en mobilforsikring, så du er sikret i 6 måneder, hvis du skulle tabe din nye iPhone 6. Hvis du vælger at købe en af de lidt dyre abonnementer, så får du Spotify Premium med i købet.

 

iPhone 6

iPhone 6 udkom i 2014 med et helt nyt design og slogan ”Bigger is better”. Kendetegnet for iPhone 6 er at den er tynd og let. Telefonen er 6,9 millimeter tynd og vejer kun 129 gram. iPhone 6 skiller sig meget ud på ét særligt punkt i forhold til de forrige modeller. Flere af Apples loyale kunder var blevet trætte af den lille skærm, som iPhone 5s havde, og samtidig var konkurrenterne begyndt at producere smartphones med større skærme. Derfor kunne Apple ikke gøre andet end at give folket, hvad de ville have. Nemlig en smartphone med en større skærm, hvilket resulterede i at de udgav iPhone 6s med en 4,7” krystalklar skærm i september 2014.

 

iPhone 6 design

Designet for iPhone 6 skiller sig meget ud forhold til de forrige modeller. De sidste 4 iPhones har haft klodsede, skarpe kanter. Med en iPhone 6 får du bløde, runde kanter på hele telefonen, og kombinerer du det med, at telefonen kun er 6,9 millimeter tyk, får du en smartphone, der har et elegant premium-look.

En af de første ting man tænker på, når man køber ny smartphone er, hvordan den føles i hånden. Hvis du skifter fra en iPhone 5 vil du de første par minutter have svært ved at holde den i hånden på en behagelig måde, men efterfølgende vil din hånd automatisk tilpasse sig smartphonen, du vil ikke længere mærker den irritation, som du havde med de skarpe kanter på iPhone 5. iPhone 5 vil begynde at føles som en mursten. når du tager den op igen.

Selvom iPhone 6 er noget større end de tidligere versioner, føles den ikke meget anderledes, når man først vender sig til den. Selv hvis du har en meget lille hånd, så kan du dobbelttappe på hjemknappen, og så trækker skærmen sig længere ned, så du kan nå alle hjørnerne på telefonen.

 

Et særligt kendetegn ved Apples iPhones har været, at sluk/tænd knappen har siddet på toppen af telefonen. Dette er ikke tilfældet med iPhone 6, for knappen sidder ikke længere på toppen, men derimod lige over simkortet på højre side. Det har ingen negativ effekt, tværtimod er det lettere at nå sluk/tænd knappen nu, hvor telefonen er blevet større.

 

iPhone 6 er glat og lækker hele vejen rundt lige udover ved kameraet. Med en 6,9 millimeter tynd telefon har der været meget arbejde i at skulle tilpasse de forskellige komponenter i telefonen. Det er dog ikke lykkes for Apple at formindske kameraet størrelse uden, at det ville sænke kameraets kvalitet. Derfor stikker kameraet en anelse ud fra bagsiden. Det er intet sammenlignet med mange andre smartphones, men kan mærkes en smule, når man lægger telefonen ned. Heldigvis er kameraets hjørner også bløde og runde, så du ikke vil mærke det ret tit.

 

Når du køber en iPhone 6 kan du forvente et elegant og et anderledes design i forhold til de forrige iPhones. Designet er innovativ, den har en tykkelse på kun 6,9 millimeter og vejer kun 129 gram. iPhone 6 kommer med 4,7 tommer skærm, som kan let bruges af enhver person.

iPhone 6 fås i Space Gray og sølv.

 

iPhone 6 Hardware

Skærm

iPhone 6 kommer med en 4,7 tommer Retina skærm. Retina betyder nethinde og referer til en skærm med så høj pixeltæthed, at det blotte øje ikke kan se de enkelte pixels.  Skærmen har en opløsning på 1334x750 pixels og er utrolig pæn at se på. Farvenøjagtigheden er næsten perfekt. Uanset om du ser en film eller spiller et spil på din mobil, vil farverne være lige så klare, som de skal være.

Højttaler

I modsætning til mange andre tynde smartphones harr Apple ikke skruet ned for lydkvaliteten. Højtaleren på iPhone 6 sidder i bunden, er krystalklar og ikke mindst høj! Du vil blive overrasket, hvor godt det lyder, når du hører dit yndlings nummer på en iPhone 6.

Processor

iPhone 6 kommer med en hel ny A8-processor. Apple hævder, at processoren har 25 % mere CPU-ydelse og 50 % mere grafikydelse, mens den bruger 50 % mindre strøm end den processor, der sidder i iPhone 5s. Processoren har et maks. CPU-clock på 1,4 Ghz.

 

Hvis du ikke er en IT-nørd og ikke har forstand det med processorer, så kan vi fortælle, at du får en meget hurtig telefon, som bruger mindre strøm.

Du vil særligt mærke, at iPhone 6 er blevet hurtigt, når du bruger Touch ID. iPhone 5s var den første iPhone med Touch ID, selvom det fungerede, var den ikke altid hurtig. Dette er blevet forbedret, og du vil opleve, at telefonen er blevet langt hurtigere til at registrere dit fingeraftryk. Når du køber en iPhone 6, vil du også opleve, at Wi-Fi-signalet er blevet forbedret. Faktisk er det blevet 3 gange stærkere end Wi-Fi’et i iPhone 5s.  Det vil sige, at du får nemmere ved at opfange Wi-Fi signaler og hurtigere internet.

 

iPhone 6 Batteri

iPhone 6 er forsynet med et batteri med 1810 mAh. Det er lidt større end det, der sidder i en iPhone 5s, men iPhone 6 kræver også mere strøm i forhold til den nye skærm. Vi har testet levetiden på en iPhone 6 og fik 35 timers almindeligt forbrug og 14 timer, hvis den blev brugt konstant. Hvis du næsten aldrig bruger din iPhone, kan du godt få 2 dage ud af den.  En af de store fordele ved iPhone 6’s batteri er, at det lader rigtig hurtigt op. Hvis du lader din iPhone 6 op i en halv time, vil du få 31 %. Telefonen lader fra 0 % til 100 % på 2 timer.