IPhone 6s på afbetaling

Find den billigste iPhone 6s 16GB på afbetaling her

Udbyder Månedspris data/GB tale/Timer Betal nu Mindstepris
Oister_IPhone-Afbetaling 869 kr. 3 1 1.058 kr. 5.858 kr. Køb nu
Prisen er for 32 GB. Call me copy_IPhone-afbetaling 338 kr. 20 10 49 kr. 5.217 kr. Køb nu
Telia_IPhone-afbetaling 385,75 kr. 8 FRI 1 kr. 6.492,5 kr. Køb nu
CBB_IPhone-Afbetaling 573 kr. 30 10 490 kr. 6.048 kr. Køb nu
Telenor_IPhone-Afbetaling 339 kr. 10 FRI 0 kr. 5.454 kr. Køb nu
Leassy_IPhone_Afbetaling 658 kr. - - 0kr 7.889 kr. Køb nu

Køb iPhone 6s på afbetaling

IPhone-afbetaling er en ny etableret side der skal gøre det let for forbrugere som dig at finde den billigste IPhone 6s på afbetaling. Prisen på en IPhone 6s kan være rigtig høj for mange at skulle betale på en gang, hvorfor at købe en IPhone 6s på afbetaling er en oplagt muligt. Du kan læse meget mere om hvad du skal være opmærksom på når du køber en IPhone på afbetaling her.
IPhone-afbetaling er en side skabt af forbrugere der fandt marked uoverskueligt, hvorfor de tog problemet op og skabe en simpel prissammenligner, så man let kan sammenligne prisen på en iPhone på afbetaling.

 

At købe en IPhone 6s på afbetaling koster ikke renter

 

Når man normalt køber et produkt på afbetaling skal man oftest betale renter. Dette er ikke tilfældet når du køber en IPhone 6s på afbetaling hos en teleudbydere. Selve prisen på en IPhone 6s vil være den samme om du køber den med eller uden abonnement. Det eneste du skal være opmærksom på er når du køber en IPhone 6s på afbetaling hos en teleudbyder, binder du dig til et abonnement i 6 måneder. Hvis du hellere vil købe en IPhone 6s uden abonnement så kan du også købe den hos L’easy, men her skal du så betale renter for din iPhone 6s.

 

IPhone 6s har en høj gensalgsværdi

 

Apple er kendt for at deres telefoner har en høj gensalgsværdi. Det vil sige hvis du vælger at købe en IPhone 6s på afbetaling og efter bindingsperioden vælger at sælge den igen at du forvente at få op til 80% af købsværdien på din iPhone 6s hvis den er i god stand. Det vil sige hvis du køber en IPhone 6s til 5.800kr kan du forvente at få op til 4.640kr kontant for din IPhone hvis du for eksempelvis sælger den på Den Blå Avis.

 

IPhone 6s priser afhænger af hvor du køber den

 

Prisen på en IPhone 6s afhænger helt af hvor du køber den. Du kan sagtes få en billig IPhone 6s et sted og et andet sted vil den være meget dyrer. Dog skal du være opmærksom på at selve telefonen du køber vil der ikke være forskel på. Grunden til at der er en forskel på priserne på en IPhone 6s hos de forskellige teleudbydere afhænger blandt andet af om de har fysiske butikker hvor du kan få hjælp til dine problemer eller om alt servicen foregår på telefonen. der kan også være forskellige fordele hos de enkelte udbydere, så som at hvis du vælger at købe en IPhone 6s på afbetaling hos Telia, så kan du med det rigtige abonnement få Spotify premium med gratis.

 

Det kan være en fordel at købe en IPhone 6s på afbetaling

 

Mange forbinder at købe en iPhone 6s på afbetaling er dumt og uansvarlig, men faktisk kan det være klogt og ansvarligt! Det er ikke alle der har et rådighedsbeløb hver måned svarende til prisen på en smartphone, hvorfor hvis din gamle telefon nu skulle gå i stykker og du har akut brug for en ny, vil det være en god idé at vælge at købe en ny telefon på afbetaling. Hvorfor spørger du? Jo ser du hvis du vælger at købe en brugt telefon har du ingen anelse om hvordan telefonen er blevet behandlet og om den er stjålet hvis du ikke får en kvittering med. Hvis du for eksempel istedet vælger at købe en IPhone 6s på afbetaling, sikre du dig at du får en helt ny telefon uden ridser, undgår chancen for at den er stjålet, samtidig vil den have en høj gensalgsværdi når du vælger at sælge den igen.  Du kan selvfølgelig også vælge at spare 5.500 kr. op på et år hvis du føler det er lettere, men at købe en IPhone 6s på afbetaling koster hverken renter eller gebyrer så hvorfor vente?

 

IPhone 6s

 

Sidste år udgav Apple IPhone 6, som endte med at blive bedste sælgende smartphone i 2015, med en større skærm og et helt nyt design var det ikke helt uden grund. Men alt hardwaren var ikke noget der overraskende vanvittig meget, det meste af det mindede om det der sad i en Iphone 5s. 2014 var året hvor designet blev løftet på IPhone, og outputtet var IPhone 6 , men i år(2015) er det hardwaren og nye funktioner du får med det samme elegante design når du køber den nye IPhone 6s.

 

Glem alt hvad du ved om multi Touch: Apple introducere 3D Touch

 

Når du køber en IPhone 6s får du en smartphone der kan mærke hvor hårdt du trykker på skærmen. Det åbner op for en hel ny måde at bruge din IPhone 6s på. 3D touch fungere på den måde at med et enkelt hårdt tryk på en App vil der komme genveje til appens funktioner. Du kan også bruge det i mail appen til at se et Preview af en mail eller i Foto appen til at se et preview af et billede, når du så fjerner din finger vil previewet forsvinde. Det lyder ret simpelt, men når du vender dig til mulighederne der er i 3D touch vil du kunne multitaske på et plan. 3D touch virker kun på IPhone 6s og IPhone 6s Plus.

 

IPhone 6s Kamera

 

IPhone 6s har fået et hel nyt 12 mega pixels kamera som sikre at du får de mindste detailer med. Kameraet er blevet meget skarpere og mere detaljeret forhold til den gamle IPhone 6, som allerede i forvejen har et super skarp kamera.

Front kameraet har også fået en gevaldig opdatering. Apple har introduceret et 5 megapixel front kamera, sammenlignet med den forrige model som kun have en 1,2 megapixel kamera, kan du nu tage superskarpe selfies!

Som du måske kender fra Appen Snapchat, vil du nu også med frontkameraet tage selfies i mørket. Front kameraet har ikke en blitz, men når du tager billedet vil skærmen blive hel hvid så den virker som en blitz.

Videokameraet har også fået en update: Du kan nu film up til 4k videoer, som også bliver kaldt -Ultra HD. Slowmotionsvideoer kan nu filmes helt op i 1080p op til 120 fps! Så du får de mindste detailer med i  din slowmotion video.

 

IPhone 6s Hastighed

Apple har installeret en hel ny A8 Processor som sikre du får en IPhone 6s som spinner som aldrig før! IPhone 6s er op til 30% hurtigere end IPhone 6. Når du navigere rundt i telefonen vil du ikke bemærke noget lag eller føle at din tålmodighed er ved at løbe tør!

Fingeraftrykscannere er også blevet langt hurtigere, du når næsten ingengang at se din baggrund når du sætter din finger på, telefonen registere det med det samme.