iPhone 7 priser på afbetaling

Udbyder Månedspris data/GB tale/Timer Betal nu Mindstepris
Oister_IPhone-Afbetaling
869 kr. 2 3 989 kr. 5.858 Køb nu
Call me copy_IPhone-afbetaling
384 kr. 20. 10. 0 kr. 6.534 kr. Køb nu
Telia_IPhone-afbetaling
386,75 8 FRI 1 kr. 6.510,50 kr. Køb nu
Call me copy_IPhone-afbetaling
368 kr. 20 10 49 kr. 5.937 kr. Køb nu

Spar op til 1.000 kroner på din næste iPhone 7

Køb din næste iPhone ved hjælp af vores skema. Sammenlign iPhone 7 priser og find den udbyder der passer dig bedst.  At købe en iPhone i 2016  kan være vanskeligt og man kan hurtig føle sig røvrendt. For selvom prisen kan være forskellige, så er det den præcis samme iPhone du får. Dette er vi træt af her hos iPhone-afbetaling.dk. Derfor har vi skabt denne side hvor du let kan finde kan sammenligne priser på iPhone 7 så du undgår at føle dig snydt. Vidste du for eksempel at du ofte får online rabat når du køber en ny smartphone online?

 

Derfor skal du undgå at købe en brugt iPhone 7

Ofte bliver vi fristet til at gå efter det billigste, hvorfor vi vælger at købe en iPhone brugt. Men er der virkelig penge at spare ved at købe en smartphone brugt? Lad os overveje iPhone 7 prisen for en brugt version. Apples produkter er kendt for at have en høj gensalgsværdi hvorfor hvis du vælger at købe en iPhone 7 brugt, er der ikke mange penge at spare. Ved at købe en iPhone 7 brugt kommer du til at spare op til 1.500 kroner. Men er det virkelig det værd, hvis vi tænker langsigtet? Selvom iPhone 7 priser kan virke høje til at starte med, er der ofte også meget at hente når man køber den for ny.

Når du køber en ny iPhone 7 slipper du for at tænke over om den har været stjålet før. Værste fald kan du ende med at være nødt til at returnere den til den oprindelig ejer selvom du fik en kvittering med. Batteriet på hvilket som helst smartphone bliver slidt. Hvis du vælger at købe brugt iPhone 7 kan det ske at batteriet ikke holde så længe som en ny iPhone 7 grundet at den tidligere ejer har haft den i en lang periode. Når du køber en iPhone fra ny kan udbydere som Telia tilbyde dig 12 måneders gratis Spotify med i købet. Det er en værdi af 1.200 kroner du får. Hertil stopper festen ikke. Du kan valgfrit selv vælge en ekstra pakke gratis. Det kunne Telia forsikring som dækker hvis du taber din iPhone  7.

Køb din næste iPhone 7 på afbetaling uden renter

At købe en mobil på afbetaling kan virke som en dårlig ide for mange. Men er det virkelig det? Det kan ske at du har råd til en iPhone på sigt hvis du vælger at spare op de næste 6 måneder, men du har bare ikke pengene nu. Eller har dit barn måske fødselsdag og alt hvad vedkommende ønskede sig var en ny smartphone. Når du køber en iPhone på afbetaling betaler du ikke renter. Dette gælder hos stort set alle Teleudbydere, hvorimod steder som L'easy betaler du renter. Dog skal du være opmærksom på at når du køber en iPhone 7 på afbetaling hos en teleudbydere som Call me eller Telia, så binder du dig til et abonnement i minimum 6 måneder. Den eneste betydning det har er at du skifter fra din gamle udbydere til din nye. Så pengene går ofte lige op.

Hvad kan den nye iPhone 7 ?

iPhone 7 er den nyeste flagskibsmodel fra Apple, og kommer til at dominerer det danske mobilmarked. Den nye iphone har et par overraskelser i ærmet, og man kan helt klart se en forskel fra den gamle iPhone 6s model. Overvejer du at købe den nye iPhone 7 så lad os fortælle dig hvad du kan forvente når du køber den nye smartphone.

iPhone 7 Design

iPhone 7 ligner utrolig meget hinanden og på afstand vil du ikke kunne tyde forskellen. Men når man kommer tættere på telefonen vil man lægge mærke til detaljerne. Bagcoveret er blevet renoveret forhold til den forrige model. iPhone 7's bagover er blevet stilren og elegant. Der er ikke længere streger ved kameraet eller nede i bunden. Fronten er heller ikke helt den samme mere. Home Knappen er blevet skiftet ud med et force touch knap, som vi kender fra den nyeste Macbook. Force touch fungere på den måde at det ikke længere er en fysisk knap, men en "touch  knap", men på grund af en vibrator bag knappen vil den føles som en almindelig knap. Det er klart en fordelagtig udskiftning da det er med til at gøre telefonen vandtæt og der har tidligere været problemer med at home knappen gik i stykker på de gamle modeller.  For at differentiere sig lidt fra iPhone 6s, introducere Apple 2 nye farve modeller. Ligesom iPhone 6s kan du få iPhone 7 i de traditionelle farver som Sølv, guld, og Rosa Guld. Udover de traditionelle er der også sort som erstatter Space grå. Udover den modellen i sort kan du nu også købe modellen i Jet black. Sidstnævnte har en skinnende finish som er blevet poleret igennem ni trin.

Den hurtigste iPhone nogensinde

iPhone 7 får en helt ny chip. Chippen hedder A10 og er en 64-bit, quad-core processor som er med til at gøre din iPhone 7 40 % hurtigere end den forrige chip A9.  Hvad betyder det for dig? Der er 4 kerner i chippen. To af dem sikre at telefonen kan klare de mest krævende programmer og spil. Mens de 2 bruges til de minimale krævende programmer. Denne avanceret chip er med til at sikre at batteritiden på din telefon bliver forlænget.

iPhone 7 kamera

iPhone 7 får en betydningsfuld opgradering af det gamle kamera. Med iPhone 7 får du en 12-megapixel kamera, som vi kender fra iPhone 6s. Men selvom antal af megapixels er det samme, vil du blive overrasket over hvor godt kameraet er forhold til 6s. Hvad skyldes det? For det første har iPhone 7 Optical Image Stabilization. Det vil sige hvis du står og ryster lidt med telefonen vil den stadigvæk tage skarpe billeder. Du kender det måske selv når du tager et billede med din gamle telefon hvor billedet bliver lidt sløret fordi du ikke stod 100% stille. Dette vil du ikke opleve med den nye iPhone 7. Kameraet har også fået en ny sensor som er 60% hurtigere og 30% mere effektiv forhold til batteribrug. Sidst men ikke mindst har kameraet fået en ny chip der foretager over 100 billioner operationer på under 25 millisekunder for at sikre at du får et skarpt billede. Front-kameraet er også blevet opgraderet. Med 7 megapixels  er du sikre på at dine selfies sidder i skabet

iPhone 7 bliver støv- og vandtæt.

iPhone 7 bliver vandtæt til iP67 standarder. Hvilket betyder at du kan forvente at iPhone 7 bliver total støvfri og telefonen vil kunne holde til at være i vandet ned til en meter i 30 minutter. Dog anbefales det ikke at prøve.  Betragt at telefonen er vandtæt betyder at du kan bruge den under regn. Apple dækker ikke vandskader. Derfor anbefaler vi ikke at bruge telefonen under vand medmindre du har et cover på.

Apple ændre måden vi bruger vores Smartphone på

Apple har gjort noget som first mover som ingen andre smartphone brands har gjort før. iPhone 7 kommer ikke til at have et jackstik. Det har undret mange, og om det er et trick for at skabe mere salg. Men det er det ikke. Du kan stadigvæk bruge dit gamle headsæt selvom det ikke har bluetooth. Når du køber en iPhone 7 får du en adapter med, som du sætter ind i der hvor du normalt lader din telefon, og du har nu et aux stik. Apple har fjerne aux stikket fordi at teknologien bevæger sig mod trådløshed, og det har været en nødvendighed for at skabe plads til nogle komponenter. Såsom et større batteri.

Bedre lyd med iPhone 7

Med iPhone 7 får du som noget helt nyt, som aldrig er set på en iPhone før. To højttalere. Apple introducere surround sound  for første gang. Du får to højttalere, en nede i bunden og en på toppen som sikre dig høj lyd og god lyd kvalitet.

 

iPhone 7 priser

Selvom du får utrolige mange nye funktioner når du køber den nye smartphone. Så vil prisen på iPhone 7 ikke være højere end iPhone 6s da den udkom. Her var forventningen en hel anden, men på grund af hård konkurrence med priser på smartphones har apple været nødt til sætte en pris så den er tilgængelig for alle. Priserne på iPhone 7 vil ligge mellem 5000 kroner og 6.500 kroner for en standard model.

Call Me er de billigste  og vores favorit   Tag mig til Call Me

iPhone 7 priser abonnement

Når du har sat dig for at købe en iPhone 7 med abonnement, er der nogle ting du skal være opmærksom på. Priserne på en iphone 7 med abonnement svinger rigtig meget og det kan være svært at vurdere hvilket abonnement der passer en bedst. Derfor har vi lavet en lille tænke plan for dig der ønsker at købe en ny iPhone 7 med abonnement.

Tjek dit historiske dataforbrug

En af de ting der svinger allermest på priserne på en iPhone 7 med abonnement, er månedens prisen. Det afhænger helt af dit behov. Det kan være at du har 10 timers data og 10 timers tale, men du har kun behov for 3 af hver. Derfor anbefaler vi at du går ind på din mobiludbyder hjemmeside og tjekker hvor meget du gennemsnitlige har snakket og hvor meget data du har brugt. På baggrund af din historik kan du danne et overblik over hvilket abonnement du skal vælge til din nye iPhone 7.

Har du behov for de ekstra service du får tilbudt?

En af de ting der har en afgørende faktor på iphone 7 priser med abonnement, er de ekstra service du får med dit abonnement. Så som Telia tilbyder i næsten alle deres abonnementer Spotify Premium som kan være en fordel hvis du allerede betaler for spotify ved siden af dit mobilabonnement, så er der faktisk penge at spare. Omvendt hvis du har valgt alle ekstra service hos Telia, men ikke benytter dem. Er der mange penge at spare ved at skifte mobilabonnement.