[spacer height=”60px”]

IPhone med abbonnement

[spacer height=”280px”]

[table id=1 /]

IPhone med abonnement.

Overvejer du at købe en IPhone 6s med abonnement  så bare rolig vi har samlet de vigtigste informationer du bør overveje når du skal købe din nye iPhone med abonnement.
Du kan nemt bruge ovenstående skema hvis du ønsker at finde den billigste IPhone 6s med abonnement.

Hvor meget har du råd til at betale nu?

Når du ønsker at købe en IPhone med abonnement bør du overveje om hvor meget du har lyst/råd til at betale fra dag 1. Udbetalingsprisen fortæller hvormeget du skal betale her og nu for telefonen, det du ikke vælger at betale nu skal du afdrage. Om du vælger at betale 0 kr. eller betale for hele telefonen på en gang gøre ingen forskel på prisen, for du betaler hverken renter eller gebyrer hvis du vælger at afdrage på telefonen, hvis du vælger at købe en IPhone med abonnement hos en teleudbyder.

 

Hvor meget har du lyst til at betale om måneden?

Alt afhængig hvor du vælger at købe din nye iPhone med abonnement bør du overveje hvormeget du har lyst til at betale om måneden. Der er nemlig flere faktorer på spil her.
Hvis du vælger at betale telefonen kontant skal du kun tænke på hvor du kan få telefonen billigst som muligt.
Hvis du vælger at afdrage for telefonen vil det være en god idé at overveje hvormeget du har råd til at betale om måneden. Dette kan du selv styrer nemlig, da du kan vælge at afbetale for telefonen helt op til 24 måneder uden at skulle betale for  renter. Så selvom dit rådighedsbudget er lidt stramt, kan du vælge at afbetale over flere måneder og dermed skrue ned for omkostningen pr måneden.

 

Hvad forventer du fra butikken når du køber en IPhone?

Når du vælger at købe en IPhone med abonnement, bør du overveje hvad du forlanger af butikken. Mindsteprisen(omkostningen for telefonen i alt) på din IPhone med abonnement afspejler nemlig hvad du får med i købet fra butikken du vælger at købe telefonen fra.
Hvis du eksempelvis vælger at købe en IPhone 6s med abonnement hos Oister eller Callme kan du forvente at mindsteprisen vil lavere end hvis du foreksempelvis valgte at købe den hos Telenor eller Telia.
Men dette er ikke ensbetydende med at du automatisk bliver snydt eller får en anden telefon, hvis du vælger at købe en IPhone med abonnement fra Telia.
Hos Oister eller Callme, hvis du har problemer med din telefon eller har brugt for hjælp med dit abonnent, kan du kun kontakte dem telefonisk eller over e-mail, hvorimod hos Telia kan du vælge at gå ned i butikken og hjælp med det samme. Så det afhænger helt af dit behov. Særligt hos Telia får du også en ekstra service med i 6 måneder så som mobilforsikring eller HBO nordic.

Find den billigste iphone med Abonnement her

Du har nu fået 3 gode tips til når du skal købe en ny IPhone med abonnement, så er spørgsmålet bare hvilken IPhone du har brug for?
Hvis det ikker er en IPhone 6s du ønsker at købe, så kan du let og enkelt få en overskuelig sammenligningskema med IPhone 6 med abonnement ved at trykke her:
IPhone 6 med abonnement

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *